Coca de boquerón de Crevillent - La Cuina i el Menjar Alacantí

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jueves, 12 de junio de 2014

Coca de boquerón de Crevillent

 
 Ingredientes:
  • 2 capas de masa de 250 grs. c/u. (Masa elaborada con harina, agua, sal y levadura)
  • 300 o 400 grs. de boquerón frito
  • Cebolla
Elaboración:
  • Hacer la masa
  • Extender una capa de masa
  • Sofreír el boquerón y la cebolla
  • Extender el frito sobre la capa de masa
  • Cubrir con la otra capa de masa
  • Dejar fermentar durante unos 10 o 15 minutos y meter al horno a 200 o 220 ºC durante unos 30 minutos.
FUENTE:  http://turismocrevillent.org/coca-de-crevillent/
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"El gurmet mai oblida el nom del mort. És més, mentres se'l menja fa expressa menció d'ell, siga porc senglar o carxofa, i recorda altres assassinats i devoraciones anteriors, perquè el plaer de menjar sol anar acompanyat del de la memòria de passats festins"... MANUEL VÁZQUEZ MONTALBÁN *La Cuina i el Menjar Alicantí*-;

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